
گزارش تحلیلی بازار سهشنبه (۱۴۰۳/۰۵/۰۹)
بازار روز گذشته شرایط خوبی نداشت و از اواسط بازار فشار فروش افزایش یافت و بازاری یکدست قرمز را نصیب سهامداران کرد. شرایط فعلی سیاسی موجب شده خریداران دستبهعصا حرکت کنند و برای خرید جدید، منتظر معرفی اعضا کابینه دولت جدید باشند.
بازار امروز در ادامه روز گذشته شروعی منفی داشت ولی با توجه به نزدیکشدن لیدرهای بازار به محدوده حمایتی متعادل شد. تا جایی که صندوقهای اهرمی به محدودههای مثبت رسیدند. در بین این صندوقها موج معاملات قویتری نسبت به سایرین داشت.
در بین نمادهای بازار سلیم پس از چند روز رشد، صف خرید عرضه شد و به محدوده منفی رسید.
ارزش معاملات خرد در معاملات امروز به 3600 میلیارد تومان رسید.
شاخص کل امروز 11296 واحد افت کرد و به محدوده 2120454 واحد رسید. شاخص کل هم وزن حدود 4314 واحد افت کرد و به محدوده 678893 هزار واحد رسید. در بین صنایع مختلف گروه فلزات اساسی، گروه خودرو و محصولات شیمیایی بیشترین ارزش معاملات را داشتند. در بین نماد های بازار فملی، سلیم و فولاد بیشترین ارزش معاملات را داشتند.
انس طلای جهانی در محدوده 2392 دلار قرار گرفته است. طلا برای رشد از این محدوده کار آسانی ندارد. نرخ دلار در بازار آزاد به 58500 تومان رسید. طلای 18 عیار به 3450000 تومان رسید و سکه امامی به 41900000 تومان رسید. دراین بین حباب سکه امامی به 8.4 میلیون تومان رسید.